NAČIN PLAĆANJA

1.Plaćanje općom uplatnicom ili internet bankarstvom (virman)
Plaćanje je moguće izvršiti putem internet bankarstva ili općom uplatnicom u bilo kojoj banci ili pošti u Republici Hrvatskoj. Kad u procesu kupovine Kupac odabere plaćanje virmanom na e-mail će ti biti poslani svi podaci za izvršenje uplate. Valuta plaćanja je EURO. Plaćanje je moguće izvršiti isključivo uplatom sa hrvatskog računa. Po uplati Kupac šalje Prodavatelju potvrdu o uplati. Kupac je dužan obaviti uplatu općom uplatnicom ili internet bankarstvom u roku od 72 sata od trenutka narudžbe. Po primitku uplate Prodavatelj naručenu robu šalje na željenu adresu unutar 7 radnih dana.

2. Virmansko plaćanje (pravne osobe)
Kod izbora ovog načina plaćanja, na svoju e-mail adresu ćete dobiti predračun sa svim podacima potrebnim za uplatu, uključujući broj računa na koji trebate uplatiti vrijednost narudžbe. Uplatu potom možete izvršiti korištenjem internet bankarstva ili načinom na koji inače plaćate svoje račune – putem banke, pošte, Fine ili sl.
Po zaprimljenoj uplati, započet ćemo s obradom Vaše narudžbe. Kako se datumi izrade narudžbe i zaprimanja uplate mogu razlikovati, moguće je pomicanje datuma isporuke.

3. Plaćanje pouzećem

Opcija plaćanja pouzećem vam omogućuje da iznos narudžbe podmirite prilikom same dostave na navedenu adresu. Plaćanje pouzećem se vrši isključivo u gotovini, dostavljaču prilikom same isporuke na navedenu adresu. U slučaju da primatelj nije u mogućnosti zaprimiti pošiljku na definiranoj dostavnoj adresi u trenutku dostave, dostavljač ostavlja obavijest o prispijeću pošiljke.

 

4.PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA

Naručene proizvode Kupac plaća direktnom bankovnom uplatom na transakcijski račun ili slijedećim karticama:

Plaćanje karticama odvija se online preko Monri (WSPay) sustava.

Podaci o kartici i vlasniku kartice ne čuvaju se na kod Prodavatelja već se broj kreditne kartice direktno provjerava i autorizira u autorizacijskom centru pojedine kartične kuće (Prodavatelj ne dolazi u doticaj s kartičnim podacima niti je odgovoran za njihovo čuvanje i prijenos).

Monri WSPay je siguran sustav za online plaćanje, plaćanje u realnom vremenu, kreditnim i debitnim karticama te drugim načinima plaćanja. Monri WSPay kupcu i trgovcu osiguravaju siguran upis i prijenos upisanih podataka o karticama što podvrđuje i PCI DSS certifikat koji Monri WSPay ima. Monri WSPay koristi SSL certifikat 256 bitne enkripcije te TLS 1.2 kriptografski protokol kao najviše stupnjeve zaštite kod upisa i prijenosa podataka.

Kupac se upućuje i upozorava da podatke o svojim karticama ili bilo koje druge osjetljive podatke ne upisujete nigdje osim u za to predviđeno polje, odnosno ne šaljite ih elektroničkom poštom i na činite ih dostupnim na druge slične načine.